Waar vind ik een Engelse versie van dit zeer interessante artikel

door Vincent Huygen
(Fountain Inn, South Carolina, USA)

Ik groeide op in Nederland, werkte voor meer dan 30 jaar in het Verre Oosten voor multinationals en woon de laatste (meer dan) 20 jaar in South Carolina, USA. Omdat ik boven de 60 jaar ben studeerde ik vrij voor 5 jaar hier aan verschillende universiteiten en eindigde met een Master degree in Accounting. Ik gaf les in International Trade en Accounting en nu geef ik iedere week vrijwillig les in een high security prison. Iedere week stel ik een lecture samen met Engelse artikelen die we dan in de prison bespreken.
Uw artikelen zijn bijzonder goed en mijn vraag is nu of Uw artikelen (speciaal het falende geldsysteem) ook beschikbaar zijn in het Engels, want ik zou ze graag willen gebruiken. Ik zag dit artikel ook in Biflatie en ik schreef het volgende commentaar:
" Ik woon in Amerika voor de laatste 20 jaar en ik geef vrijwillig les, in een gevangenis, in Global economics. Ik probeer bij te blijven wat er overal gebeurt en dan lees ik speciaal de commentaren zoals hierboven, omdat ik krantenartikelen niet meer geloof. Dus mijn dank aan alle mensen die hier commentaar geven.

Vandaag zag ik dat een Nederlandse publicatie weer Mainland-Chinese aandelen aanbeveelt. Ik schreef ze het volgen commentaar:
“Interessant dat U weer Chinese aandelen aanbeveelt. Een paar jaar terug handelde ik daar ook in op de New York Stock Exchange, op aanbeveling van een Nederlandse newsletter die ik hier in Amerika ontving. Het ging goed tot het uitkwam dat de Mainland-Chinese er drie accounting boeken op na hielden en de Mainland stocks crashte, wat me een behoorlijk verlies op leverde. Toevallig kreeg ik vandaag een Amerikaanse claim action suit brief die onder andere twee vroegere shares in mijn bezit “Deer products en Oriental paper” behandelden.

Voor dertig jaar werkte ik in de Pacific Region en mijn ervaring met Chinezen in Singapore, Malaysia, Indonesia and HongKong was beyond reproach. Mijn Chinese vrienden in HongKong waarschuwden me tegen investeringen in Mainland Chinese bedrijven speciaal als ze government owned waren, maar jammergenoeg luisterde ik niet.

Met vriendelijke groeten van Vincent Huygen in South Carolina, USA. Nogmaals Ik lees al jullie commentaren met grote interesse want daar vind je de waarheid.

Terug naar het artikel: Wat is er mis met ons geldsysteem?

Extra’s

Zoek op deze site:

XML RSSAbonneer je via RSS
  • XML RSS
  • follow us in feedly